Wat kan ik voor u doen?

BAKER Pensioen Consultancy adviseert werkgevers met verzekerde pensioen- en employee-benefits regelingen op een pragmatische manier, ondersteunt bij contract vernieuwingen en onderhandelt graag voor u de beste deal. Ook zorg ik ervoor dat u het juiste pensioencontract afsluit voor uw medewerkers. Daarnaast ondersteun ik ondernemingsraden met onafhankelijk advies of met een second opinion. Ik help u graag bij de communicatie van de complexe pensioenmaterie aan uw werknemers.

Ik werk nauw samen met een selecte kring van 'preferred suppliers' (zeer betrouwbare en professionele onder-opdrachtnemers) op specialistische gebieden, zoals pensioenrecht/advocatuur, fiscaal recht, actuariaat en US GAAP en IFRS-waarderingen van uw pensioenregeling. Zodoende kan ik u ook van dienst kan zijn bij bepaalde specifieke en specialistische pensioenvraagstukken.

Wat ik voor u doe, is samen te vatten in de afkorting IAAN, namelijk Inventarisatie van uw wensen en die van uw werknemers, Analyse van uw bedrijfsdoelstellingen ten aanzien van Finance en Human Resources in relatie tot uw pensioen-, en employee benefits regelingen, Advies en Nazorg waarbij ik u op de hoogte houdt van relevante pensioenwet- en regelgeving, uw pensioenregeling professioneel beheert zodat u financieel/administratief geen omkijken meer heeft naar de complexe pensioenadministratie.

Onafhankelijk advies

Ik heb BAKER Pensioen Consultancy opgericht om uw bedrijf en uw werknemers behulpzaam te zijn op pensioengebied. Voor mij is eerlijk en onafhankelijk advies prioriteit nummer één. Transparant, eerlijk en samen, zijn kernwoorden die mijn werkwijze typeren. Het belang van uw bedrijf en uw werknemers staan centraal. Wat wilt u en wat willen uw werknemers zijn de primaire vraagstukken waarop wij ons samen richten.

Wie is mijn doelgroep?

BAKER Pensioen Consultancy richt zich primair op MKB-bedrijven met een verzekerde pensioenregeling. Uitgangspunt van mijn dienstverlening is dat de investeringen alleen zinvol zijn als u ze kan terugverdienen, financieel of kwalitatief met tevreden werknemers. Zo zorg ik ervoor dat de werkgeverslasten betaalbaar en beheersbaar blijven, én de kwaliteit van de pensioenregeling voor uw werknemers verbeterd.